Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

Ο φραγμός της διαπλοκής είναι η πληροφορική …

Ακούσαμε πολλές μπαρούφες από το 1994 όταν επί Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως η Ευρώπη αποφάσισε τη στρατηγική της για τη Κοινωνία της Πληροφορίας.

Από τότε η Ελλάδα κατέχει σταθερά τη θέση του ουραγού και του «τσοπάνη» στα ευρωπαϊκά σαλόνια, όπου συμπεριφέρεται ως κουτοπόνηρος χωριάτης. Ωστόσο πιστεύουμε ότι είμαστε ιδιαίτερα έξυπνοι και πρόκειται για στρατηγική επιλογή της ηγεσίας να είμαστε πάτος, αλλά όχι από αδυναμία αξιοποίησης των σύγχρονων τηλεματικών τεχνολογιών και εισαγωγής της πληροφορικής στις καθημερινές δραστηριότητες.

Τώρα λέγεται «ψηφιακή σύγκλιση» και το μόνο που κάνει είναι να μοιράζει χρήματα σε διαφημιστικές εκστρατείες για να κονομήσουν οι δικοί τους και το κύκλωμα.

Είδαμε όλοι μας τις φαιδρότητες της είσπραξης του επιδόματος των πυροπαθών. Η πληροφορική θα είχε κάνει τη δουλειά όπως πρέπει και δεν θα γελοιοποιούνταν το Κράτος και η Κυβέρνηση.

Βάλτε με το νου σας τι χρήματα διασπαθίζονται στα φάρμακα, σε άσκοπες μετακινήσεις, σε μη απαραίτητες επαναλήψεις εξετάσεων, τα ΚΕΠ, σε αδιαφάνεια, σε αδυναμία ελέγχου, σε υπερβάσεις ορίων κλπ. κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου