Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

Ακούσατε, Ακούσατε ...

Μια και εμάς δεν μας λαμβάνει κανείς αρμόδιος υπόψη του ακούστε τι λέει ο κ. Αλεξάντερ Πάουφλερ Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς εις απάντηση στο ερώτημα που του απηύθυνε το περιοδικό GK της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (Τεύχος της 4ης Φεβρουαρίου 2008):

Υπάρχει κάτι που σας ξάφνιασε δυσάρεστα ή ευχάριστα στην Ελλάδα;

Από τις πρώτες ημέρες σοκαρίστηκα από τις κακές υπηρεσίες και το υψηλό κόστος ζωής. Πιστεύω ότι οι τιμές στην Αθήνα είναι υψηλότερες από αυτές στο Τόκιο. Επίσης, η χρήση του περιβάλλοντος σαν να είναι σκουπιδότοπος. Ο τρόπος που κακοποιεί η Ελλάδα το περιβάλλον, ένα από τα βασικά περιουσιακά της στοιχεία, δεδομένης και της σημασίας που έχει ο τουρισμός για τη χώρα σας, είναι σοκαριστικός. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταστρέφετε τον βασικό πλουτοπαραγωγικό παράγοντα της χώρας. Ίσως χρειάζεται εδώ ένας Έλληνας Αλ Γκορ, κάποιος Αλέξανδρος Γκόρος.

Έχουμε πολλές φορές πει στους ηγέτες μας, μάλλον «αυθέντες μας», να σταματήσουν να βλέπουν μακριά και ψηλά και να κοιτάξουν επί τέλους κάτω και μπροστά τους. Τότε μόνον θα δουν τα σκουπίδια που κατακλύζουν την Ελλάδα (μεταφορικώς και κυριολεκτικώς) και ίσως αποφασίσουν να κάνουν κάτι προς επίλυση του προβλήματος, που εν κατακλείδι αυτοί δημιούργησαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου