Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Να σταματήσει επί τέλους το παραμύθι της υποχρηματοδότησης τομέων …

Ακούμε συνεχώς τους «συνδικαλισταράδες» να πιπιλάνε την καραμέλα της υποχρηματοδότησης ας πούμε της εκπαίδευσης (την οποία μονίμως και κακώς αποκαλούν παιδεία). Δήλωση που αναπαράγουν τα ΜΜΕ και δημιουργούν κλίμα υπέρ συμφερόντων, που πάντως δεν είναι τα συμφέροντα της χώρας.

Η Κυβέρνηση από την πλευρά της λέει ότι περισσότερα χρήματα σε ένα τρύπιο σύστημα δεν θα επιφέρουν καμιά βελτίωση και απλώς θα χαθούν.

Η δήλωση αυτή είναι ορθή, αλλά η Κυβέρνηση έχει υποχρέωση να βελτιώσει και να εκσυγχρονίσει το σύστημα ώστε να μην είναι τρύπιο και κατόπιν να διαθέσει όλους τους αναγκαίους πόρους.

Αν η Κυβέρνηση έχει πράγματι σοβαρές προτάσεις και πρόγραμμα θα πρέπει να αξιοποιήσει τις νέες τηλεματικές τεχνολογίες και να εξασφαλίσει έτσι τουλάχιστον ποιος αμείβεται από σύστημα και τι έργο προσφέρει.

Τότε μόνον θα πειστούμε ότι πρόκειται να λυθεί επί τέλους το πρόβλημα. Ως τότε όμως έχουμε κάθε λόγο να αμφιβάλουμε και να πιστεύουμε ότι όλοι ίδιοι είναι και κανείς δεν ενδιαφέρεται για τους νέους και το μέλλον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου