Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Ακούμε για τους μισθούς των διορισμένων φίλων σας και φρίττουμε …

Αν είχατε ίχνος φιλότιμου όταν αποφασίσατε να δώσετε τους ηγεμονικούς μισθούς στα φιλαράκια και τους κολλητούς σας, τουλάχιστον θα έπρεπε να προκηρύσσετε τις συγκεκριμένες θέσεις και να δημοσιεύετε όλες τις απολαβές καθώς και τα καθηκοντολόγια των κυρίων αυτών. Επί πλέον θα έπρεπε οι θέσεις αυτές να είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, ενώ οι προκηρύξεις θα έπρεπε να συνοδεύονται και από τις συνέπειες της τυχόν μη ορθολογικής και αποτελεσματικής εκτέλεσης των καθηκόντων.


Τίποτε από αυτά δεν κάνατε και δεν κάνετε, αλλά διορίζετε όποιον γουστάρετε, ακόμα και τις καθαρίστριες.


Ακούσαμε κατά σύμπτωση τον κ. Μεγιστάνα χθες να επαίρεται για τις επιτυχίες της αύξησης του τζόγου που πέτυχε, αλλά και να διδάσκει κι’ όλας στο Πανεπιστήμιο που τον εξέλεξε – ασφαλώς με μόνο επιστημονικά κριτήρια, όπως έκανε στο παρελθόν και το ΠΑΣΟΚ - αλλά δεν το διόρισε ακόμα. Η διδασκαλία λέει είναι για λόγους επιστημονικούς, αγάπης προς το αντικείμενο και κοινωνικής προσφοράς. Ντροπή του και ντροπή σας.


Αρκετά. Δεν τρώμε κύριοι κουτόχορτο. Δεν αντέχουμε άλλο. Πηγαίνετε στο σπίτι σας και καθίστε στον καναπέ σας και απολαύστε τους καρπούς των κόπων σας. Αδειάστε μας τη γωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου