Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Που πάνε τα χρήματα …

Γράφτηκε σε εφημερίδα ότι κάποιοι «αστέρες» της τηλεοράσεως , που γνωρίζουν να διαβάζουν εφημερίδες, να λένε εξυπνάδες, να λένε τις απόψεις τους που δεν μας ενδιαφέρον καθόλου και να δουλεύουν πολύ λίγες ώρες ημερησίως έχουν ως μισθό 350.000 Ευρώ το χρόνο. Ίσως να έχουν και bonus όπως λέγεται πλέον και στην Ελλάδα. Όσο δε για την ακροαματικότητά τους, αυτή είναι ισχνή. Ο ακριβής ορισμός των golden boys.


Ωστόσο αυτό δεν πτοεί τους διοικούντες τη δημόσια τηλεόραση, που την έκαναν τσιφλίκι τους, να τους απασχολούν και να προκαλούν ο δημόσιο αίσθημα.


Σημειώστε ότι ένα καθηγητής ΑΕΙ παίρνει μικτά συνολικά λιγότερο από 60.000 Ευρώ το χρόνο και έχει υποχρεώσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με το χαβαλέ που προσφυώς ονομάζεται εργασία των χρυσοπληρωμένων δημοσιογράφων. Δηλαδή οι δύο αυτοί κύριοι (που κάνουν την δουλειά μαζί, γιατί ο καθένας μόνον του προφανώς είναι μια μεγάλη νούλα), κοστίζει τους Έλληνες πολίτες όσο 6 καθηγητές ανωτάτης εκπαίδευσης ή καλύτερα το αχώριστο ζευγάρι, όσο 12 καθηγητές. Κοστίζουν στο Ελληνικό Δημόσιο, από μόνοι τους δηλαδή όσο ένα Τμήμα ΑΕΙ!


Λαμπρά. Γι’ αυτό άλλωστε και ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός έχει απογειωθεί και έχει φθάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Τώρα καταλαβαίνουμε και τη σαφώς διατυπωμένη πολιτική του κ. Πρωθυπουργού, ότι ο Πολιτισμός είναι προτεραιότητα της Κυβερνήσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου