Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Μπράβο Γιώργο …

Η είδηση (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 16 Αυγούστου 2009): «Πρέπει να γίνουν «οι απαραίτητες ανατροπές σε ένα πολιτικό σύστημα που ανέχεται και επιβραβεύει πολλές φορές την αδιαφάνεια, τη διαφθορά και την ατιμωρησία», είπε και τόνισε ότι εμείς «μπορούμε», αρκεί να κάνουμε τις απαραίτητες τομές. «Τις τομές που θα δημιουργήσουν μια Πολιτεία που σέβεται τον πλούτο του Ελληνικού λαού και τις δυνατότητες του κάθε Έλληνα. Να τολμήσουμε για μια Πολιτεία, η οποία τηρεί κανόνες, αξίες, μια ευνομούμενη Πολιτεία που σέβεται τον πολίτη».

Και ακόμα ««Θέλω να διαβεβαιώσω τον Ελληνικό λαό, έξω και πέρα από κάθε κομματική επιλογή, ότι εμείς, και τη βούληση έχουμε και τις αποφάσεις μας έχουμε πάρει. Μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε ένα διαφορετικό μέλλον. Ένα μέλλον ασφάλειας, σιγουριάς, δημιουργικότητας για εμάς και τα παιδιά μας», είπε χαρακτηριστικά.


Σας πήρε πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια στο ΠΑΣΟΚ για να αρχίσετε να λέτε τα προφανή και να διαπιστώνετε και εσείς αυτό που εμείς ως πολίτες βιώνουμε, με ιδιαίτερη έμφαση και προκλητικότητα, εδώ και τριάντα περίπου χρόνια.


Αλλά ποιος είναι τόσο αφελής να πιστέψει κάποιον ο οποίος ήταν και είναι μέσα στο σύστημα για πάνω από 25 χρόνια, στυλοβάτης του, μέρος του συστήματος ΠΑΣΟΚ και του πολιτικού συστήματος και τραγικά σιωπηλός και μάλλον άφωνος για τόσο μεγάλο διάστημα.


Ε ρε τι κάνει ακόμα και η οσμή εξουσίας. Μεταμορφώνει (;) τους ανθρώπους, αλλά δε τους κάνει σοβαρούς, αξιοπρεπείς και ειλικρινείς.


Πείτε μας τις προτάσεις σας τώρα κ. Παπανδρέου και όχι μετά τις εκλογές. Την έχουμε πατήσει τόσες φορές! Αλλιώς είστε λαοπλάνος και κατάφωρα λαϊκιστής πιστό αντίγραφο του πατρός σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου