Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Το κατάλαβε και ο κ. Σουφλιάς …

Επί 6 χρόνια έκανε ότι ήθελε. Δεν άκουγε κανένα και δεν ρώτησε κανένα.


Ασφαλώς έγιναν έργα, αλλά σκόρπια, αποσπασματικά και όπως βόλευε εαυτόν και τους φίλους του.

Δεν εξήγησε ποτέ γιατί το περιβάλλον περιήλθε σε καταστροφική φάση, ενώ δεν συνομίλησε ποτέ με κανένα άλλο μέλος της κυβέρνησης, για να επιλυθούν περίπλοκα και δυσεπίλυτα προβλήματα.


Μας αγνόησε συστηματικά και μας συμπεριφέρθηκε ως απόλυτος άρχων και ενίοτε καλός πατερούλης.


Φρόντισε το αυθαίρετό του – παγκόσμια πρωτοτυπία - και τους ψηφοφόρους του.


Το έπαιζε παντογνώστης και μέγας πολιτικός αναλυτής.


Δεν ήξερε που βρίσκεται και τι κάνει η Ευρώπη και ο πολιτισμένος κόσμος και μας είχε καταδικάσει να ζούμε μέσα στα σκουπίδια, στα καμένα, στα αυθαίρετα, στις κομπίνες, τα αναψυκτήρια, τα παράνομα, τις πρόχειρες λύσεις, τη ρύπανση, τη μόλυνση, τα τοξικά απόβλητα, κλπ. κλπ.


Φαίνεται επί τέλους να κατάλαβε τι γίνεται. Εμείς πιστεύουμε ότι απλώς, ως παλιά αλεπού, προσπαθεί να αποφύγει για μια ακόμα φορά τη κριτική και να πληρώσει τις συνέπειες.


Άει στο καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου