Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Γίνονται και καλά πράγματα …


Το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και ειδικότερα η Ειδική Γραμματεία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (ΕΥΕΠ) οργάνωσε ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: ΑΝΟΙΚΤΟ FORUM ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009 στο  Ξενοδοχείο Classical Athens Imperial (Αίθουσα New York), Πλατεία Καραϊσκάκη (Αθήνα).

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να συγχαρούμε τους οργανωτές και ιδιαίτερα την Ειδική Γραμματέα κα Καραπαναγιώτη, για την ιδιαίτερα καλή εκδήλωση και τις έγκυρες πληροφορίες που δόθηκαν στους πολίτες.

Πράγματι το σύστημα είναι σάπιο από άκρη σε άκρη και χρειάζεται επανίδρυση. Πράγματι αυτά που συμβαίνουν στη Ελλάδα δεν έχουν συμβεί σε άλλη χώρα. Το περιβάλλον έχει καταντήσει ο σκουπιδοτενεκές των εγκληματιών συμπολιτών μας που από αδιαφορία, συμφέρον, σκοπιμότητα και κυρίως περιφρόνηση προς τις αξίες της ζωής και αγραμματοσύνη ασελγούν επί χρόνια και χρόνια επί της φύσης και της θαυμάσιας φύσης και του θαυμάσιου κλίματος της χώρας μας.

Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει συνέχεια και όπως λέμε και στην επικεφαλίδα του Ημερολογίου αυτού  «Θα πειστούμε ότι οι πολιτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον, μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου