Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Ο κ. υπουργός Πολιτισμού μας απογοητεύει πλήρως …


Μισθοί δυσθεώρητοι σε διαπλεκόμενους φίλους και γνωστούς στην ΕΡΤ, ακόμα και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!. Μιλιά για τις άδειες των καναλιών, όπως και οι προηγούμενοι. Ποιότητα εκπομπών στα κανάλια και το ραδιόφωνο κάτω του μετρίου. Επανεμφάνιση των γνωστών παρουσιαστών που κανένας δεν θέλει στη δούλεψή του, εκτός από την ΕΡΤ. Συστηματικές επιδοτήσεις των καναλιών, κυρίως της τηλεοράσεως μέσω των συχνών και προκλητικών (τόσος παραγωγικός χρόνος χαμένος) εμφανίσεων των υπουργών. Και πλήρης νηνεμία σε όλα τα άλλα μέτωπα.

Και ο κ. υπουργός, μας είπαν ότι διοικεί το υπουργείο από σουίτα ξενοδοχείου. Ευχόμαστε να μην αληθεύει η «είδηση» και θα χαρούμε να επανορθώσουμε.

Το χειρότερο όλων είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε αντιληφθεί με τι ασχολείται ο κ. υπουργός. Και δεν βλέπουμε ούτε πολιτική, ούτε σημαντικές αποφάσεις, ούτε έστω κινητικότητα. Θέλουμε να βλέπουμε τον υπουργό να τρέχει, να κινητοποιεί ανθρώπους και μέσα, να συζητά για καινοτομίες και προοπτικές και να θέτει τον πολιτισμό στο επίκεντρο των αναζητήσεων και προβληματισμών της Ελληνικής κοινωνίας, ακόμα και ως μέσο οικονομικής ανάκαμψης και ανάπτυξης. Τότε μόνον θα δικαιολογήσει και το μισθό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου