Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Αξιότιμε κ. νέε πρόεδρε της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Χέρμαν Βαν Ρομπέι…


Το 1981 μπήκε η Ελλάδα στην ΕΕ. Από τότε 4 Προγράμματα Πλαίσιο και τεράστιοι πόροι, πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα, διατέθηκαν στους Έλληνες κυβερνήτες για να κάνουν την Ελλάδα σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα.

Τα αποτελέσματα δεν κρύβονται πια και τα είδαν όλοι τώρα, που η κρίση κατατρύχει τους ανθρώπους και βάζει σε δύσκολες δοκιμασίες, προγράμματα, πολιτικές, κοινωνικές δομές και απαιτεί όλοι μαζί να διαμορφώσουμε νέες πολιτικές, στρατηγικές, αναπτυξιακές δομές και καταναλωτικές συνήθειες για το ζοφερό μέλλον.

Οι ταγοί της ΕΕ όλα αυτά τα χρόνια άφησαν χωρίς κανένα έλεγχο και με περίεργες έως εγκληματικές συμπεριφορές ασύδοτους τους πολιτικούς της Ελλάδος, να υπονομεύσουν το μέλλον της και το μέλλον των παιδιών της, αλλά και την αξιοπιστία της ΕΕ.

Πάρα πολλοί άνθρωποι στα υψηλά αξιώματα της ΕΕ και στην Ελλάδα είναι απολύτως υπεύθυνοι για τη κατάντια της σημερινής Ελλάδας. Και όλοι αυτοί οι μάγκες και οι αλητήριοι πρέπει να πληρώσουν και ο πέλεκυς του νόμου να πέσει βαρύς επί των κεφαλών τους.

Τότε μόνον θα ησυχάσουν όλου οι έντιμοι βιοπαλαιστές – φτωχοί και πλούσιοι - και οι νέοι, που αγωνιούν για το μέλλον τους και θέλουν να ζήσουν και να ευδοκιμήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου