Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Κραυγάζουμε (πλέον) από αγωνία και απόγνωση ….


Η είδηση (Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010): «Πρόταση για νέο φόρο υπέρ ασφαλιστικών ταμείων: Παρατείνεται έως τις 2 Φεβρουαρίου η εκκρεμότητα σχετικά με την αποσαφήνιση από την κυβέρνηση του νέου φόρου που θα επιβληθεί για τη στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος».

Ο λαμπρός, λαλίστατος και παντογνώστης όταν ήταν στην αντιπολίτευση κ. Λοβέρδος, συζητά μόνον για φόρους και όχι διαρθρωτικά μέτρα.

Γράφαμε στις 6 Μαρτίου 2008 ότι «υπάρχει λύση για το Ασφαλιστικό» (http://simpleandclear.blogspot.com/2008/03/blog-post_9498.html , βλέπετε και άλλα σχόλια με αναζήτηση της λέξης ‘ασφαλιστικό’). Προωθήσαμε το σχόλιο / πρόταση στο υπουργείο και την κυβέρνηση τότε – και όχι μόνον μια φορά – αλλά προφανώς αγνοήθηκε. Τη στείλαμε και στους καινούργιους, αλλά και αυτοί την αγνόησαν.

Παρακαλούμε και εκλιπαρούμε τους αρμοδίους να λάβουν υπόψη τους την πρόταση. Ωστόσο δεν είμαστε αισιόδοξοι.

Οι σύγχρονοι μαθητευόμενοι μάγοι και θαυμαστές των τηλεπαραθύρων και του αστέρα κ. υφυπουργού, άλλα έχουν στο μυαλό τους και πολύ φοβούμαστε όχι τις λύσεις. Άλλωστε το γεγονός ότι δεν δημοσιεύουν τι πράγματι συμβαίνει στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, ως έχουν υποχρέωση, και το γεγονός ότι δεν ζητούν συνδρομή και τεχνική υποστήριξη από τους ευρωπαίους ομολόγους μας, δείχνει σε μας τουλάχιστον ότι δεν θέλουν να βρουν λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου