Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Πολιτικοί ηγετίσκοι …


Στη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 7ης Μαρτίου στο άρθρο της κας Μαρία Κατσουνάκη, αναφέρεται επί λέξει το εξής: Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος εξέφρασε το αδιέξοδο και την δυσφορία του. «Άγος από το παρελθόν» το χαρακτήρισε εξηγώντας ότι πρόκειται  «για μετακλητούς υπαλλήλους που είχαν προσλάβει τα κόμματα από το 2004 έως και λίγο πριν τις εκλογές του 2009».

Ερωτήματα νομοταγούς πολίτη:

Μήπως στους προσληφθέντες υπάρχουν και άνθρωποι του κ. προέδρου ή του κόμματός του; Γιατί προσλήφθηκαν άνθρωποι που είχαν προσληφθεί λίγο πριν τις εκλογές; Αυτό είναι πράγματι ρουσφέτι μεγάλης εμβέλειας και περιφρόνηση στους νομοταγείς πολίτες και δη τους ανέργους και τους νέους.

Γιατί δεν προσλήφθηκαν με βάσει το δημόσιο μισθολόγιο – εν μέσω κρίσεως - αλλά τα ειδικά προνόμια της Βουλής, που άνθρωποι σαν τον κ. πρόεδρο έχουν επιβάλλει;

Εδώ έχουμε προκλητική συμπεριφορά των ταγών της δημοκρατίας και άθλια παραβίαση των νόμων ή και ακόμα κατασκευή νόμων κατά το δοκούν. Αν δεν κάνουμε λάθος το τελευταίο αποτελεί παράλογη παραβίαση δεοντολογίας και επισύρει προφανώς νομικές και ποινικές ευθύνες των αρμόδιων για φαβοριτισμό και  διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

Αν κάνουμε λάθος να μας δώσει εξηγήσεις ο κ. πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου