Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Η είδηση (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 27 Απριλίου 2010): «Σε ξενοδοχείο διανυκτέρευσαν χθες το βράδυ περίπου 700 από τους 940 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Zenith αφού οι Έλληνες απεργοί ναυτικοί απέκλεισαν χθες το βράδυ την είσοδο του επιβατικού σταθμού κρουαζιερόπλοιων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, διεκδικώντας με αυτό τον τρόπο θέσεις εργασίας για τους άνεργους Έλληνες ναυτικούς».

Η πτωχευμένη Ελλάς είναι η μόνη χώρα στην οποία οι τραμπούκικες συμπεριφορές δεν καταδικάζονται, αλλά και δεν επισύρουν τη εφαρμογή των νόμων. Έτσι 10 ή 50 ή 100 άνθρωποι επιβάλλουν τις απόψεις τους και αποσαθρώνουν σιγά σιγά και συστηματικά τη χώρα.

Τι κάνει η Δικαιοσύνη όταν οι αποφάσεις της δεν έχουν καμιά ισχύ; Τι κάνουν οι κκ. Εισαγγελείς; Τι κάνουν οι κυβερνώντες για να προστατεύσουν τα συμφέροντα της πλειοψηφίας και των νομοταγών πολιτών; Τι κάνουν οι πνευματικοί άνθρωποι και γιατί σιωπούν παρατεταμένα, «παρέχοντας» άλλοθι στους παρανόμους και τις παράνομες συμπεριφορές (καταλαβαίνουμε ότι πολλοί από αυτούς τώρα δεν βρίσκουν και μια και είναι πολύ απασχολημένοι με τις πρυτανικές εκλογές!!); Τι κάνουν οι θιγόμενοι επαγγελματίες και τα συλλογικά τους όργανα;

Είναι προφανές για ακόμα μια φορά γιατί βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού και γιατί οι Γερμανοί και οι άλλοι ευρωπαίοι εταίροι μας είναι τόσο αρνητικοί.

Εδώ είναι το πλήρες χάος και η απουσία οποιασδήποτε έννομης τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου