Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ποτέ δεν καταλάβαμε τις κινήσεις των πολιτικών για να παραμείνουν στην εξουσία …

Φαίνεται ότι η καλή Νεράιδα χτυπάει με το ραβδάκι της τους πολιτικούς μόλις αναλάβουν την εξουσία και αμέσως εργάζονται μανιωδώς και ακούραστα ίσως και αποκλειστικά, από τις πρώτες ημέρες ανάληψης της εξουσίας, για να παραμείνουν σε αυτή όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι προσπάθειές τους είναι άοκνες, πεισματικές και εν πολλοίς παράνομες ή τουλάχιστον αντιδεοντολογικές. Μόνος σκοπός η διατήρηση στην εξουσία.

Είναι τέτοιο το πάθος και η διαστροφή τους ώστε προκλητικά απαξιώνουν την βούληση των πολιτών να εκλέξουν άλλους στη ηγεσία των χωρών, συμπεριφερόμενοι απαξιωτικά προς πάσα κατεύθυνση και όσο τους παίρνει και τους πολιτικούς αντιπάλους τους, οι οποίοι με τη σειρά τους – μια και αυτοί συνήθως έχουν ήδη κυβερνήσει το παρελθόν – δεν βλέπουν τίποτε θετικό και εντοπίζουν μόνον λάθη και σκοπιμότητες.

Στην εξουσία κύριοι θα είστε για όσο χρόνο θέλουν οι πολίτες και τίποτε δεν μπορεί αυτό να το αλλάξει,. Μόνον με πραξικοπήματα και απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας μπορεί κάτι τέτοιο να επιτευχθεί και προς τα εκεί δυστυχώς κατατείνουν όλες οι πράξεις σας. Κανένα ενδιαφέρον για το μέλλον του τόπου και την πρόοδο του λαού.

Μήπως την ίδια συμπεριφορά δεν έχει και η κα Αγγέλα Μέρκελ; Αφήστε τους δικούς μας που σκυλοτρώγονται καθημερινώς.

Αν κάνουμε λάθος να το αποδείξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου