Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ο Ερντογάν στην Αθήνα …

Άρχοντας. Εμφανίζεται ως διεθνής ηγέτης. Προτεραιότητες στη Τουρκία λέει η εκπαίδευση και η υγεία – εμείς να τα δούμε. Υποδείξεις για τους χειμαζόμενους έλληνες. Έχουμε λέει κοινές αξίες και πολιτισμό. Το Αιγαίο θάλασσα φιλίας, με υπερπτήσεις εξοπλισμένων μαχητικών πάνω από τα ελληνικά νησιά. Θέλει να αφοπλίσουμε και τα ελληνικά αεροσκάφη και μετά τα δικά τους. Το casus belli παραμένει. Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο είναι επίσης για το καλό μας. Μπίζνες για το καλό μας.

Ευτυχώς δεν δεχτήκαμε τα ελληνικά αεροσκάφη να είναι χωρίς οπλισμό.. Η Ευρώπη είναι καλή όταν είναι να δώσει, αλλά καμιά αναγνώριση των αρχών της και των υποχρεώσεων της Τουρκίας. Σε ποιές άλλες χώρες οι μουφτήδες εκλέγονται κ. Ερντογάν;

Η Τουρκία δεν δεσμεύεται με τίποτε. Εμείς τρέχουμε. Μας έδειξε το ευρωπαϊκό και σύγχρονο πρόσωπο της Τουρκίας, αλλά τι γίνεται στο εσωτερικό και στην ανατολή;

Ασφαλώς μας ενδιαφέρουν οι καλές σχέσεις και οι οικονομικές δοσοληψίες. Εμείς να ξεχάσουμε τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Οι Τούρκοι τι; Ακόμα και ο Όμηρος έγινε τούρκος κατά τον Οζαλ. Η ελληνική παροικία στην Κωνσταντινούπολη αποδεκατίστηκε – να αποζημιωθούν τα θύματα. Να αναγνωριστούν τα αρχαία και σύγχρονα Ελληνικά και Βυζαντινά μνημεία και να υπάρχουν σαφείς και τεκμηριωμένες αναφορές στους δημιουργούς των. Ασφαλώς πρέπει να αποκατασταθεί το τζαμί (αναφερθήκαμε σε αυτό στις 20 Αυγούστου 2009 – δείτε το).

Από μια πλευρά μπράβο μας που θεωρούμε τους εαυτούς μας ισοδύναμους με το γίγαντα των 70 σήμερα και 100 αύριο εκατομμυρίων κατοίκων και έχουμε και άποψη και απαιτήσεις.

Αλήθεια: Τι σημαίνει ότι δεν κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Εμείς - αν δεν κάνουμε λάθος – πάντα πηγαίνουμε να προσκυνήσουμε τον Κεμάλ!

Εν κατακλείδι: όλα για το νόμπελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου