Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Τι μας λέτε κ. Ρέππα …

Διαβάζουμε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 1ης Αυγούστου 2010 μεταξύ άλλων « …Νωρίτερα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να αρθεί η διαδικασία της επίταξης και της πολιτικής επιστράτευσης, αν οι απεργοί αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους και δεσμευτούν ότι εφόσον επανέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου δε θα προχωρήσουν ξανά σε απεργιακές κινητοποιήσεις….».

Αν δεν κάνουμε λάθος τώρα ο κ. οδοντίατρος έχει μεγάλη αγωνία να απαλλάξει τους φορτηγατζήδες από τις συνέπειες του Νόμου, αυτού που όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες κράτους και κυβέρνησης εξευτελίζουν αδιάντροπα μέρες τώρα, ανίκανες να υλοποιήσουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Έτσι δεν είναι κ. υπουργέ μας;

2 σχόλια:

  1. Καλά για τον κ. Ρέππα. Η αστυνομία όμως, που κατά κυβερνητική επιταγή άρχισε από χτες να απειλει τους φορτηγατζήδες να πάρουν τα φορτηγά τους γιατί είναι επικίνδυνα που ήταν τις τελευταίες 7 περίπου ημέρες ? Δηλαδή ο κίνδυνος φάνηκε την έβδομη ημέρα και δεν το γνώριζαν τις προηγούμενες 6; Δυστυχώς όμως με τέτοιες ενέργειες καθίστανται όλοι ανυπόλυπτοι και αναξιόπιστοι. Ακόμα και την εφαρμογή του νόμου την εντάσσουν στις μικροπολιτικές τους σκοπιμοτητες. Και έτσι ο καθένας κάνει ότι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε ακούσει για το κράτος οπερέτα;

    Αυτό είναι το "σύστημα" που έχουμε κατά καιρούς πει και περιγράψει.

    Μόνον διαπλεκόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή