Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Πρωτόπαππας …

Θα θυμάστε τον εξαιρετικό αυτό κύριο, συνδικαλιστή των τραπεζικών υπαλλήλων που έβρισε πριν χρόνια σκαιότατα το κοινοβούλιο και τους έλληνες βουλευτές.

Δεν υπήρξε καμιά συνέπεια για την ασέβεια και την εγκληματική συμπεριφορά του. Αντίθετα προβιβάστηκε στο ΠΑΣΟΚ και είναι σήμερα μέλος του κοινοβουλίου, αυτού που κάποτε λοιδορούσε και έφτυνε.

Σήμερα ένας νέος κύριος των ιδίων προδιαγραφών, συνδικαλιστής αυτός της ΔΕΗ, ακολουθεί τα βήματα του προαναφερθέντος.

Απειλεί τον ελληνικό λαό με πλήρες μπλακάουτ και αντί να συλληφθεί και να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για πρόκληση ανησυχίας μεταξύ των πολιτών και εσκεμμένης πρόκλησης ανεπιθύμητων και ανεξέλεγκτων καταστάσεων, συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, να συνεχίζει τις απειλές του και να αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων με τη συνδρομή των «εξειδικευμένων» σε παράνομες συμπεριφορές δημοσιογράφων.

Θα εφαρμοστούν ποτέ οι νόμοι στον τόπο αυτό και θα αποδοθεί ποτέ δικαιοσύνη;

Μάλλον θα απαλλαγούμε από αυτόν όταν γίνει βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου