Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Από τα βιντεάδικα του ’80 στα φωτοβολταϊκά του 2010 …

Θα θυμάστε τι έγινε τότε. Δημιουργήθηκαν χιλιάδες βιντεάδικα με την προσδοκία του μεγάλου κέρδους. Ασφαλώς τα κονόμησαν άγρια αυτοί που πουλούσαν «τεχνογνωσία» στην οργάνωση των καταστημάτων και τα εφοδίασαν χοντρικώς με βιντεοκασέτες.

Γρήγορα όμως οι ιδιοκτήτες είδαν ότι νοίκιαζαν προς 100 ή 200 δρχ. την ταινία την ημέρα και τα καταστήματα δεν έβγαιναν.

Ακόμα κλαίνε χιλιάδες όψιμοι επιχειρηματίες που την πάτησαν.

Η ίδια ιστορία τώρα με τις εταιρείες μελετών εγκατάστασης φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

Οι αγρότες, και πάλι όψιμοι επιχειρηματίες των νέων τεχνολογιών με την ελπίδα του εύκολου κέρδους και του τεμπέλικοι πλουτισμού, θα κλαίνε και πάλι τα λεφτά τους, ενώ οι μελετητές θα τα έχουν κονομήσει άγρια.

Να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα όλες οι πιστοποιημένες εταιρείες, τα καταστατικά τους, η σύνθεση του προσωπικού τους, τα προσόντα του προσωπικού τους και ο τζίρος τους.

Επίσης να εγκληθούν οι αρμόδιοι υπουργοί και άλλοι παράγοντες για πυραμιδικές πρακτικές και εξαπάτηση πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου