Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τα απαράδεκτα κρατικά και δημοτικά ΜΜΕ …


Καλά τα είπε ο διοικητής της Τρ. Τ. Ελλάδος, αλλά μάλλον θα τον αγνοήσει και πάλι η κυβέρνηση.

΄Αντρα σπατάλης διαπλοκής, αδιαφάνειας και κηφηναριού, που κοστίζουν δυσθεώρητα ποσά στο ταλαίπωρο και χρεωκοπημένο γκουβέρνο και αποτελούν πρόκληση για τους νέους και τους άνεργους, αλλά και για όλους τους χαρατσωμένους δια νόμου πολίτες.

Θέλουμε να επισημάνουμε και μια άθλια πρακτική. Ο πρωθυπουργός πήγε πρόσφατα στην Αλεξανδρούπολη και το σχετικό ρεπορτάζ των κρατικών ΜΜΕ ήταν των «απεσταλμένων μας». Γιατί κ. πρωθυπουργέ και κκ. της κυβέρνησης και των ΕΡΤ;

Δεν υπάρχουν τοπικοί δημοσιογράφοι να καλύψουν το κοσμοϊστορικό γεγονός; Γιατί πρέπει να πληρώνουμε εκτός έδρας και ταξίδια σε τιμές ΕΡΤ και χίλτον τους εξαιρετικά αμειβόμενους και μόνιμους και εκ του ασφαλούς δημοσιογράφους; Έτσι και κανένας άλλος δεν μπορεί να αναδειχτεί και κανένας άλλος δεν μπορεί να έχει μέλλον.

Πάσα εξήγηση δεκτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου