Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Δεν πάει άλλο …


Οι γονείς να εξαντλήσουν κάθε νόμιμο μέσο εναντίον της επίσημης ή και νόμιμης εξαθλίωσης και περιφρόνησης των σχολείων και της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Διαβάστε την είδηση (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 2 Νοεμβρίου 2010) και κλάψτε και εσείς μαζί μας.: " ... Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, λόγω της διενέργειας των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με εγκύκλιο που έστειλε σε όλα τα σχολεία, το υπουργείο Παιδείας.

Επίσης, σε όσες περιφέρειες ή δήμους επαναληφθεί η ψηφοφορία, για την εκλογή των αιρετών περιφερειακών αρχών στις 14 Νοεμβρίου 2010, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία και στις 3 Νοεμβρίου, λόγω των εκλογών των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια ..".

Προτείνουμε τα σχολεία και οι καλοί μας εκπαιδευτικοί να εργαστούν Σάββατα ή να περιοριστούν οι παρατεταμένες αργίες Χριστουγέννων και Πάσχα, προκειμένου να κρυφθούν οι εκπαιδευτικές απώλειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου