Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Δεν πληρώνουν διόδια …


Πρόκειται για τους ακραιφνείς έλληνες που έχουν δικούς τους νόμους. Φυσικά δεν είναι όλοι φτωχοί που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα, όπως ο οδηγός του τζιπ Μερσεντές που είδαμε στην τιβί.

Κάθε έλληνας έχει δικαίωμα να διαφωνεί και να διαμαρτύρεται με νόμιμο όμως τρόπο, αλλά όχι με λογική Κουκουέ και συνδικαλιστών ΠΑΣΟΚ.

Και ασφαλώς πρέπει να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα των παρόδιων κατοίκων που χρησιμοποιούν μικρά τμήματα των κλειστών δρόμων συχνά.

Αλλά εγώ που τηρώ τους νόμους και πληρώνω κανονικά τι είμαι; Μάλλον βλάξ με περικεφαλαία. Και έτσι με θέλει προφανώς το γκουβέρνο.

Οι αρμόδιοι πρέπει να συρθούν άμεσα στα δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος: Δεν προστατεύουν βάσει των νόμων επαρκώς τους νομοταγείς πολίτες και ανέχονται προκλητικά τις παρανομίες πολλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου