Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τους είδαμε στη τιβί και τρομοκρατηθήκαμε …


Και λέγανε ότι είναι γιατροί και αγωνίζονται για το καλό μας.

Εμείς του είδαμε βίαιους, αδιάλλακτους και χωρίς επιχειρήματα και τρομοκρατηθήκαμε σφόδρα. Και αναρωτηθήκαμε τι θα συμβεί αν αρρωστήσουμε και καταφύγουμε σε αυτούς για να μας θεραπεύσουν.

Μάλλον θα μας κατασπαράξουν και θα βρεθούμε σε κίνδυνο.

Δεν υπάρχει επαγγελματισμός, δεοντολογία, γλυκύτης, φροντίδα για τους ασθενείς (ιατρική) και τους πολίτες (υγεία), αλλά μόνον κομματικά, συντεχνιακά και οικονομικά συμφέροντα και διεκδικήσεις.

2 σχόλια:

  1. Κάνετε λάθος.Για να υπάρχουν αυτά που λέτε πρέπει και οι γιατροί να αμείβονται αξιοπρεπώς και να τυγχάνουν του ανάλογου σεβασμού(και αντίστροφα...)
    Γιατροί που θα υποχρεωθούν να εργαστούν με συμβάσεις πείνας και ΔΕΝ θα είναι κατά τεκμήριο οι ικανότεροι,και μόνο τα χαρακτηριστικά που αναφέρετε δεν θα μπορούν να επιδείξουν.
    Η δουλειά του γιατρού απαιτεί πνευματική ηρεμία και τεράστια αποθέματα σωματικής και ψυχικής αντοχής.Αν αυτά αναλώνονται στην αγωνία για τον επιούσιο μην περιμένετε ¨λειτουργημα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κάνω λάθος αγαπητέ κύριε.

    Και αυτά που λέτε εσείς είναι σωστά, αλλά δεν πρέπει να μετατρέπουν τους γιατρούς σε άγριους συνδικαλιστές και διαμαρτυρόμενους τριτοκοσμικών αντιλήψεων.

    Ελπίζω ότι κάποτε και στην Ελλάδα οι γιατροί θα εργάζονται και θα συμπεριφέρονται όπως και οι συνάδελφοί τους στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή