Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Οι εταιρείες ζημιώνονται, οι απεργοί πληρώνονται …


Ο τίτλος του σχολίου μας, προέρχεται από άρθρο της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 6ης Φεβρουαρίου 2011 http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100047_06/02/2011_431623 .

Βέβαια μάλλον ο τίτλος έπρεπε να λέει ότι ζημιώνονται οι πολίτες και όχι οι εταιρείες. Αυτές δεν έχουν κανένα αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φορολογούμενους, αλλά μόνον στους πάτρωνές τους.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα διαψευστεί καν και όλοι μαζί κυβέρνηση και συνδικαλιστάρες, θα αποδείξουν για μια ακόμα φορά ότι εμείς οι πολίτες είμαστε συλλήβδην ζώα, καλύτερα υποζύγια στη δούλεψή τους, κατάλληλα για να πληρώνουμε μόνον τις άθλιες πρακτικές τους και την επιμονή τους να διαλύσουν το ταχύτερο την οικονομία και τη χώρα.

Τα έχουμε ξαναπεί π.χ. http://simpleandclear.blogspot.com/2010/10/blog-post_4850.html , αλλά κανενός το αυτί δεν ιδρώνει.

1 σχόλιο:

  1. Ακολουθούν τα στοιχεία επικοινωνίας του κ. Benjamin, lfdsloans@outlook.com. / Ή Whatsapp +1 989-394-3740 που με βοήθησε με δάνειο 90.000,00 ευρώ για την εκκίνηση της επιχείρησής μου και είμαι πολύ ευγνώμων, ήταν πολύ δύσκολο για μένα εδώ να προσπαθήσω να κάνω έναν τρόπο, όπως η μόνη μητέρα τα πράγματα δεν ήταν εύκολο με μένα, αλλά με τη βοήθεια του κ. Benjamin έβαλε χαμόγελο στο πρόσωπό μου καθώς βλέπω την επιχείρησή μου να μεγαλώνει και να επεκτείνεται επίσης. Ξέρω ότι μπορεί να εκπλήσσετε γιατί βάζω τέτοια πράγματα εδώ, αλλά πρέπει πραγματικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, οπότε όποιος ζητά για οικονομική βοήθεια ή για να αντιμετωπίσετε δυσκολίες με εκεί επιχειρήσεις ή θέλετε να ξεκινήσετε επιχειρηματικό έργο, μπορείτε να το δείτε και να ελπίζετε να βγείτε από την δυσκολία..Σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή