Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Γνώμη της «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» (Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011) για το μείγμα της πολιτικής …

«…Τα νέα μέτρα του μεσοπρόθεσμου, σκληρότερα από τα προηγούμενα, δεν πρόκειται να οδηγήσουν σε θεραπεία της κατάστασης και σύντομα θα αποδειχθεί για μια ακόμη φορά πως η συνταγή-από το εξωτερικό- ήταν λάθος…».
Εικόνα 1 Σα να βυθιζόμαστε ...

Κατά την άποψή μας η άρχουσα κλίκα είχε ξεχαρβαλώσει κάθε κρατική υποδομή και έχει αφήσει ελεύθερους και ανεξέλεγκτους όσους ήθελαν και θέλουν να αυθαιρετήσουν , να λαδωθούν και να εκμεταλλευτούν χωρίς συνέπειες τη θέση τους.

¨Όλα αυτά είναι γνωστά και προφανή σε όλους , ακόμα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τις εκλογές του 2009, η κυβέρνηση Παπανδρέου κάνει ότι μπορεί να διατηρήσει τα προνόμια και τις πρακτικές που οδήγησαν στα σημερινά χάλια.

Δυστυχώς η ΕΕ και το ΔΝΤ ασχολούνται μόνον με το έλλειμμα και μερικώς με το χρέος και προσπαθούν να διασφαλίσουν τα δικά τους συμφέροντα. Σίγουρα δεν προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα της Ελλάδος.

Αν ήθελαν πράγματι να το λύσουν, θα επέβαλλαν στους άθλιους των Αθηνών να δημιουργήσουν αμέσως  σύγχρονες υποδομές και αποτελεσματικά συστήματα διαχείρισης.

Δεν το κάνουν και τα πράγματα εξελίσσονται δυσμενώς. Εξακολουθούμε να έχουμε την άποψη που διαστρώνουμε στη προμετωπίδα του Ημερολογίου και στην ανοικτή επιστολή προς Μέρκελ και Σαρκοζί στις 4 Μαΐου 2010 - βλέπετε . http://simpleandclear.blogspot.com/2010/05/blog-post_04.html .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου