Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Θαυμάστε τους …

« … Αντιγράφουμε (χωρίς σχόλια) την επίσημη ανακοίνωση της Ν.Δ.: Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του κόμματος συνάντηση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου και του γραμματέα Συνδικαλιστικών Φορέων κ. Γιάννη Μανώλη με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων της Ελληνικής Αγροφυλακής. Στη συνάντηση, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής επισήμανε το σταθερό ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας για την ομαλή υπηρεσιακή πορεία των υπαλλήλων της αγροφυλακής των οποίων πρέπει άμεσα, σε εφαρμογή του νόμου, να ολοκληρωθούν οι μετατάξεις και να συνεχισθεί κανονικά η καταβολή της μισθοδοσίας τους και μετά την 1η Αυγούστου 2011. Στη σημερινή εποχή της οικονομικής κρίσης δεν μπορεί η κυβέρνηση, με την αδράνειά της, να οδηγεί σε απόγνωση και κοινωνική περιθωριοποίηση υπαλλήλους του κράτους …». (αντιγραφή από άρθρο  Π. Μανδραβέλη, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 29 Ιουνίου 2011).

Ωρέ παλληκάρια, μπράβο.

Σαμαρά, εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι αδούλωτες ψυχές των προγόνων μας.

2 σχόλια:

  1. Φαίνεται ότι με την Αγροφυλακή υπάρχει μια αντιπαράθεση, που κρατάει από παλιά, μεταξύ ΠΑΣΟΚ που την κατήργησε, της ΝΔ που την επανίδρυσε και πάλι του ΠΑΣΟΚ που την ξανακαταργεί. Επειδή διαβλέπω ότι το θέμα είναι υπόθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚΩΝ και ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ θα ήθελα να ξέρω ποιός είναι ο σκοπός της αγροφυλακής και σε περίπτωση κατάργησης της ποίος θα αναλάβει το έργο της. Κατά τα άλλα για όλα φταίει ο Σαμαράς. Ο ΓΑΠ και οι συν αυτώ δεν φταίνε σε τίποτα, ούτε πριν όταν δημιούργησαν τα προβλήματα ούτε τώρα που τα επιλύουν όπως τα επιλύουν. Δυστυχώς τα χειρότερα μας περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένω να δω πότε θα κλείσουν μέσα ένα πολιτικό για διασπάθηση δημοσίου χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή