Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Επί τέλους ένας σοβαρός Έλληνας …

Πρόκειται για τον κ. Χρήστο Πέτρου. πρόεδρο του Σωματείου Οδηγών Ταξί Αττικής.

Τον ακούσαμε σε μια εκπομπή του Σκάϊ τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011, περί τις 18:45.

Μιλούσε σοβαρά, αντικειμενικά και ουσιαστικά και με πλήρη γνώση και αυτών που έλεγε και της βαρύτητας των καταγγελλόμενων.

Πρωτοφανές για έλληνα συνδικαλιστή. Δεν θυμόμαστε να έχουμε ξανακούσει τόσο σοβαρό και ουσιώδη λόγο. Δεν έχουμε ακούσει ποτέ μέχρι τώρα τόσο σοβαρές καταγγελίες χωρίς φιοριτούρες και τα συνήθη άχρηστα και  απαξιωτικά του δημόσιου λόγου όπως  κάποιοι, κάποτε κλπ.

Προκάλεσε ακόμα και τους εισαγγελείς. Αλλά αμφιβάλλουμε αν ακούει κανείς.

Αντίθετα μας έκανε πολύ κακή εντύπωση ο δημοσιογράφος και το μισοκακόμοιρο και δήθεν έκπληκτο ύφος με το οποίο αντιμετώπιζε τις τρομερές πράγματι καταγγελίες του κ. Πέτρου. Έκανε δε ερωτήσεις σε ρόλο ενός δήθεν έκπληκτου ακροατή που ζει μακριά και δεν έχει επαφή με το χώρο και το χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου