Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ποιοι δίνουν εντολές …

Τώρα που πέρασε η μπόρα να μάθουμε επί τέλους ποιοι δίνουν εντολές να χαϊδεύει η αστυνομία τους τραμπούκους που καταστρέφουν το κέντρο της Αθήνας, εδώ και 30 τουλάχιστον χρόνια;

Η αστυνομία και ο πολιτικός προϊστάμενος, εμβληματικός ηγέτης παπουτσής (μάλλον για παπουτσωμένο γάτο φέρνει) σιωπά και δεν ξέρουμε με τι ασχολείται.

Βέβαια αν κινδύνευε το σπίτι του ή η επιχείρησή τους θα ωρύονταν, να απειλούσε θεούς και δαίμονες, θα απειλούσε και θα εκλιπαρούσε αρμόδιους και υπουργούς για βοήθεια και θα αγωνίζονταν με νύχια και με δόντια να αποφύγει το κίνδυνο και τις ζημιές.

Με μια διαφορά. Οι περιουσίες και το μεροκάματο των άλλων δεν είναι δικά μου, ούτε και ανέλαβα υπουργός για να βρω λύσεις και να ενεργώ. Απλώς να παίρνω το μισθό και να μετέχω στα καλά πράγματα της ζωής.

Μονίμως ανεπίδεκτοι μαθήσεως, χωρίς γνώσεις και παιδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου