Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Σύλληψη δύο αλλοδαπών παραχαρακτών στο Γαλάτσι …

«…Εργαστήριο παραχάραξης χαρτονομισμάτων βρέθηκε χτες στο Γαλάτσι, μετά τη σύλληψη δύο 27χρονων αλλοδαπών από τη Ρουάντα και το Καμερούν.

Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 20, 50, 100, 200 και 500 ευρώ, συνολικής αξίας 1.155.190 ευρώ, καθώς και παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 και 100 δολαρίων συνολικής αξίας 40.000 δολαρίων.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 εκτυπωτές με πλήρη εξοπλισμό, πλήθος ισομετρικών χαρτιών τεμαχισμένων σε διαστάσεις χαρτονομισμάτων, οκτώ γυάλινα φιαλίδια με υδατικά διαλύματα και σκόνη, που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία χαρτονομισμάτων, οκτώ λεπίδες και τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα, κατηγορούμενοι για «παραχάραξη κατά συναυτουργία και κατά συρροή από άτομα που ενεργούν καθ΄ έξη και κατ΄ επάγγελμα..» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 23 Ιουλίου 2011.

Προφανώς τα μπουμπούκια αυτά έχουν και συνεργούς και προστάτες και αφεντικά.

Είμαστε υπερήφανοι για τους νόμους που ψήφισαν και εφαρμόζονται από τους έλληνες πολιτικούς. Ούτε καν τα ονόματά τους δεν λέμε. Είμαστε υπερήφανοι για τη χώρα μας που φιλοξενεί τέτοιου διαμετρήματος επιστήμονες. Άραγε που σπούδασαν;

Πλήρης προστασία στους εγκληματίες, ακόμα και αν είναι παράνομοι – πράγμα που δεν λέει η αστυνομία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου