Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Αν υπάρχουν έλληνες πατριώτες …


Τους βλέπουμε και τους ακούμε καθημερινά. Άξεστοι, αναίσχυντοι, καλαμοκαβαλημένοι, χωρίς προσόντα και γνώσεις, χωρίς πολιτικό αισθητήριο και αισθήματα, επηρμένοι στο έπακρο, χωρίς μνήμη και χωρίς αιδώ (Λοβέρδοι, Χρυσοχοϊδηδες, Παπουτσήδες, Κατσέλες, Διαναμτόπουλες, Βενιζέλιδες, Ραγκούσηδες, κα, κα).

Τα απόβλητα της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής, οι άθλιοι των Αθηνών - του κρατιδίου των Αθηνών που έλεγαν από το 1978 σημαντικοί άνθρωποι στη Θεσσαλονίκη και τη ΒορείουΕλλάδα – συνεντευξιάζονται καθημερινώς σε κίτρινα έντυπα φυγόδικων και χρυσοκάνθαρων τίποτε και υποβάλλουν τα σέβη τους σε δημοσιογραφίσκους και άλλα παράγωγα του άθλιου συστήματος διαπλοκής που δημιούργησαν και ανάθρεψαν.

Προσπαθούν απεγνωσμένα να μας πείσουν να τους ψηφίσουμε και πάλι για να μην φύγουν από τον ποτέ από σβέρκο μας.

Κάνουμε έκκληση στους έλληνες πατριώτες που έχουν δυνάμεις και προσόντα, το ενδιαφέρον και την αποφασιστικότητα να προσφέρουν στη χώρα και στους έλληνες πολίτες, να δημιουργήσουν αμέσως νέα κόμματα και να διεμβολίσουν το σάπιο αλλά κραταιό ακόμα, κομματικό κράτος που έχει καταλάβει τη Βουλή και κάνει ότι θέλει.

Η έκκλησή μας απευθύνετε πρωτίστως στον ευγενή πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου