Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Εκπληκτικός Έλλην επιχειρηματίας …


Διαβάζουμε από την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της  27ης Νοεμβρίου 2011:

«… Παράλληλα, τα τρία παιδιά του επιχειρηματία εμφανίζονται να μεταβιβάζουν έναντι επτά εκατομμυρίων ευρώ (6.955.917,68), στις 12 Απριλίου του 2011, 45 χιλιάδες μετοχές της εταιρείας ΕΛΛ.ΘΕΑ - Ελληνική Θεαμάτων Ανώνυμη Εμπορική και Τεχνική Εταιρεία και διακριτικό τίτλο «EΛΛ.ΘΕΑ Α.Ε.», έναντι τιμήματος 7 εκατομμυρίων ευρώ. Αγοραστής είναι η Συμμετοχική Επενδυτική Θεαμάτων Ανώνυμη Εταιρεία και εκπροσωπείται από τον Α.Κ., συγγενικό πρόσωπο δικηγόρου του Alter, στην αίτηση και υπαγωγή του στο καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές..».

«… Η αγοράστρια εταιρεία ιδρύθηκε μόλις δύο εβδομάδες πριν από τη μεταβίβαση και η καταχώρισή της στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως 2813 με ημερομηνία ανακοίνωσης την 9η Μαΐου. Το τίμημα των 7 εκατ. καταβλήθηκε, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η «Κ» με 1,7 εκατ. ευρώ σε μετρητά ενώ τα υπόλοιπα 5,3 εκατ. με κατάθεση σε λογαριασμούς ελληνικής τράπεζας (5021015864970, 5021005855531, 5021005791931) «ή και σε άλλον υποδεικνυόμενο», όπως αναφέρεται, από τους πωλητές τραπεζικό λογαριασμό…».

«… Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπων που έχουν γνώση των όσων ελάμβαναν χώρα στην υπόθεση, η εκδοτική Modern Times A.E. -η οποία ελέγχεται από συμφέροντα της οικογένειας του Κώστα Γιαννίκου- αγόραζε σε πολύ ακριβότερες των πραγματικών τιμές τα πνευματικά δικαιώματα για την αναπαραγωγή ταινιών από offshore κυπριακές εταιρείες που ελέγχονταν επίσης από τον ίδιο..»..

Προφανώς ο κ. επιχειρηματίας δεν έκανε τίποτε άλλο τίποτε όλη μέρα, παρά να βρίσκει τρόπους εξαπάτησης όλων.

Κατέληξε όμως να γελοιοποιεί και το κράτος και να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, διότι «…Πολλοί είναι οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί που διαφώνησαν με την εξέλιξη να αφεθεί ελεύθερος ο Κώστας Γιαννίκος, καθώς εκτιμούν ότι πρόκειται ουσιαστικά για καταστρατήγηση του άρθρου 99, που στόχο έχει τη διάσωση των επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και όχι τον αποκλεισμό του Δημοσίου από τη δυνατότητά του να εισπράττει και μάλιστα χρήματα που προέρχονται από τον ΦΠΑ, για τον οποίο ο νόμος προβλέπει αυστηρότερη αντιμετώπιση…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου