Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Αύξηση της στρατιωτικής θητείας …


Προφάσεις εν αμαρτίαις.

Θα κάνουν λέει κοινωνικό διάλογο ια ν αποφασίσουν. Από πότε η επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα των ενόπλων δυνάμεων μπορεί να αποτελέσει θέμα κοινωνικού διαλόγου και μάλιστα με οργανώσεις της αριστεράς με θέσεις «εχθρών» της πατρίδας;

Εφόσον υπάρχει αίτημα της στρατιωτικής ηγεσίας η ρύθμιση πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα.

Παράλληλα όμως πρέπει η θητεία να ξεκινά στα 18, αμέσως μετά την αποφοίτηση του Λυκείου και των εισαγωγικών εξετάσεων για τα ΑΕΙ. Θα είναι η ίδια για όλους χωρίς καμιά εξαίρεση. Επί πλέον πρέπει άμεσα και μάλιστα πριν, να κλείσει μεγάλος αριθμός άχρηστων επιχειρησιακά στρατοπέδων ανά την Ελλάδα.

Φοβούμαστε ότι η πολιτική και οικονομική ελίτ δεν θα επιτρέψουν τις απλές αυτές ρυθμίσεις προκειμένου κάποιοι κανακάρηδες να μην υπηρετούν καθόλου και για να γίνουν πολυκατοικίες πολλά ή μέρος όλων των στρατοπέδων.

Ο αντίλογος ευπρόσδεκτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου