Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Δυστυχώς δεν υπάρχουν ειδήσεις …

Δεν ακούμε και δεν βλέπουμε καμιά μεταβολή στην άθλια καθημερινότητά μας. Μόνο οιμωγές πληρωμένων κοντυλοφόρων περί σκανδάλων χωρίς τιμωρία

Κανείς δεν ασχολείται πλέον με τα ουσιαστικά και με τα εύκολα να επιλυθούν προβλήματα της Ελλάδος. Και το σύστημα παραμένει ενωμένο, δυνατό, εξουσιάζοντας τα πάντα.

Οι άθλιοι του ΠΑΣΟΚ εξαντλούν τη πενιχρή ικμάδα που διαθέτουν, στην προστασία των κολλητών τους και στα σιρόπια προς την αρχηγία του κόμματος.

Οι όμοιοί τους στην ΝΔ αλληθωρίζουν προς την εξουσία,, προφανώς σίγουροι ότι αν την αναλάβουν θα βρουν τα κρυμμένα χρυσαφικά στο σεντούκι του κράτους και θα πλουτίσουν και αυτοί, αλλά και δια της μεγάλης πηγής πλουτισμού που λέγεται επηρεασμός των πολιτών.

Το ΛΑΟΣ δεν έχει τίποτε άλλο από τον πολύ και καταφερτζή κ Καρατζαφέρη, ενώ η αριστερά ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον δεύτερο γύρο (ναι ναι αυτό που έχει ήδη μισοκερδίσει). και συμπεριφέρεται ως οι ύαινες γύρω από το ετοιμοθάνατο κορμί.

Το δράμα μας είναι ότι και η Τρόικα είτε εξαντλήθηκε,  είτε έχει συμφέρον από τη χρεωκοπία της Ελλάδος, είτε αδιαφορεί παντελώς, είτε δεν έχει κουκούτσι μυαλό και δεν βλέπει ποια είναι τα επείγοντα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Ο δρόμος προς τον Κάτω Κόσμο για την Ελλάδα έχει αρχίσει. Και εμείς συμμετέχουμε ανίκανοι, μοιραίοι και τεθλιμμένοι στην εξόδιο ακολουθία.

Ο Εφιάλτης το 2012 δεν είναι ένα άτομο, αλλά οι στρατιές των πολιτικών που ασελγούσαν και ασελγούν στη χώρα επί 40 σχεδόν χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου