Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η κλαίουσα εκπομπή ΕΡΤΧ2 της ΕΡΤ …


Την είδαμε την Πέμπτη 22 Μαρτίου, αργά το βράδυ.

Έκλαιγαν οι δημοσιογράφοι κ. Πολίτης και κα Γαβρά, έκλαιγαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι  κκ. Καρτάλης (ΠΑΣΟΚ), Παπαθανασίου (ΝΔ), Χατζησωκράτης (ΣΥΡΙΖΑ), και ο επιχειρηματίας της ΑΛΚΟ κ. Παναγόπουλος.

Έκλαιγαν επίσης και άλλοι καλεσμένοι, ιδιαίτερα ένας ομολογιούχος, επιθετικός και επιμένων ότι αυτός δεν πρέπει να υποστεί καμία απώλεια των ομολόγων του, και 3 νέοι καλοβαλμένοι και μάλλον καλοντυμένοι, για το μέλλον τους (προφανώς γιατί άλλοι, δεν δημιουργούν επιχειρήσεις για να δοθούν δυνατότητες απασχόλησης).

Έκλαιγαν και ομαδικώς για τους μικρούς μισθούς, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να μιλήσει για το πως δημιουργείται πλούτος στη χώρα και ποιος πληρώνει τους μισθούς..

Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε και ο κ. Καρτάλης που ενημέρωσε τους πολίτες, ότι ομάδες ενδιαφερομένων ομολογιούχων εξασκούν πιέσεις προς τους κκ. Βολευτές και αυτοί με τη σειρά τους προς την κυβέρνηση, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι έλληνες (sic) ομολογιούχοι από τις απώλειες:

Προφανώς τίποτε δεν αλλάζει στη χώρα. Οι τιμές αυξάνουν όπως την παλιά καλή εποχή, όλοι απατούν, όλοι κλαίνε, όλοι διαμαρτύρονται. Τουλάχιστον αυτήν την εικόνα μεταφέρουν τα ΜΜΕ, ακόμα και η ΕΡΤ.

Καιρός όμως είναι ο καθένας να ανασκουμπωθεί και να δουλέψει έξυπνα και αποτελεσματικά για το μέλλον του. Και να ρωτήσει τους παλιούς πως ξεπέρασαν Προσφυγιά, Κατοχή, Εμφύλιο και λάθη επί λαθών και παρόλα αυτά η Ελλάδα συγκαταλέγεται μεταξύ των 30 ή 35 πλουσιοτέρων χωρών του Πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου