Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Οι έλληνες περιμένουν προοπτική, στόχους, κατεύθυνση, καθοδήγηση και ηγεσία …


Αντί αυτών παρακολουθούμε τις καντρίλιες των κυβερνώντων και των συνοδοιπόρων τους και την πλήρη αδράνεια του κρατικού μηχανισμού και όλων των επιπέδων της διοίκησης.

Όλοι τους απορροφημένοι στις προσωπικές τους στρατηγικές και το ίδιον όφελος και απόντες επιδεικτικά από κάθε δραστηριότητα, που αφορά – ας το θέσουμε απλά - το λόγο για τον οποίο αμείβονται (και μάλιστα πλουσιοπάροχα πολλοί εξ αυτών) και χωρίς καν στοιχειώδη αξιολόγηση, έστω και για τα μάτια του κόσμου.

Ο κ. πρωθυπουργός καιρός είναι να απευθυνθεί προς το λαό, χωρίς στρογγυλοποιήσεις, νουθεσίες και θέματα υψηλής πολιτικής και να ενημερώσει για τα μικρά και δύσκολα της ελληνικής κοινωνίας, όπως το μέγα θέμα της εισαγωγής τηλεματικών τεχνολογιών παντού και βάσει αυτών της πλήρους αναδιάρθρωσης του κρατικού μηχανισμού και της δημόσιας, περιφερειακής και δημοτικής διοίκησης.

Φαίνεται όμως ότι αποτελούμε φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου