Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Κρείττον σιγάν …


Ακούσαμε τι είπαν οι κατηγορούμενοι για τη μεγαλειώδη κομπίνα στο ΙΚΑ Καλλιθέας. Ακούσαμε και κάποιους κκ. συνηγόρους.

Οι εγκληματήσαντες μας χλευάζουν και λένε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και ήταν εξαιρετικοί χριστιανοί γιατί δε γνώριζε η δεξιά τους τι ποιούσε η αριστερά τους. Είναι δε διατεθειμένοι, υπό προϋποθέσεις να επιστρέψουν μέρος των κλοπιμαίων!

Οι δε κκ. συνήγοροι – και δεν είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι – μιλούν πάντοτε και μόνον για την αθωότητα των καημένων κατηγορουμένων. Είναι δε τέτοιος ο οίστρος τους που αποτελούν σαφείς περιπτώσεις που χρήζουν άμεσης διαγραφής από τους δικηγορικούς συλλόγους και αφαίρεσης της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος.

Αλλά αυτά συμβαίνουν μόνον εις την Εσπερίαν και ποτέ στη Ψωροκώσταινα Ελλάδα, η οποία κατ΄ αυτούς δεν διαθέτει κανέναν απολύτως μηχανισμό επιβολής της νομιμότητας.

Άξιος ο μισθός όλων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου