Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Με γοργούς ρυθμούς η δημιουργία των κέντρων στην Αττική …


«… Με γοργούς ρυθμούς είναι αποφασισμένο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να προωθήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία τριών κέντρων φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην Αττική, μετά και τη σχετική απόφαση της Περιφέρειας.

Σε δηλώσεις του στο Mega (ασφαλώς, μόνον στους καθοδηγητές μας!), ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας, εκτίμησε πως «εφόσον οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, το πρώτο κέντρο θα είναι σε θέση να λειτουργήσει σε 30 έως 45 ημέρες». Διευκρίνισε επίσης, ότι το έργο της αναμόρφωσης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων σε κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών, θα το αναλάβει το ίδιο το υπουργείο..» (NAFTEMPORIKI.GR Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 10:14).  
 
Πολύ σωστά. Οι προδιαγραφές Μεγάλης Βρετανίας προέχουν, μήπως και κατηγορηθούμε για ρατσισμό.

Με την ησυχία σας παιδιά, τότε που δεν θα είστε πλέον υπεύθυνοι και υπουργοί και θα πάνε πάλι τα θέματα στις καλένδες.

Εμείς λέμε, βάλτε τους αμέσως μέσα και βάλτε τους να δουλέψουν για να φτιάξουν  τους χώρους «ελέγχου», για το δικό τους καλό και συμφέρον. Έτσι θα δικαιολογήσουν και το φαγητό τους και θα μάθουν και μια τα τέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου