Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Άθλια ελληνική κοινωνία …


«… Τις 12 έφτασαν οι θετικές στον ιό HIV εκδιδόμενες γυναίκες, ύστερα από υγειονομικούς ελέγχους που πραγματοποίησαν μέλη κλιμακίων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) σε περίπου 100 από αυτές, που προσήχθησαν τη νύχτα από την Αστυνομία.

Ειδικότερα, μετά τα μεσάνυχτα, άνδρες της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν επιχείρηση σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας, όπου εντόπισαν και προσήγαγαν 92 παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες, αλλοδαπές και μη, οι οποίες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις από γιατρούς του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως έγινε γνωστό, από τις εξετάσεις βρέθηκαν θετικές στον ιό, εκτός από την πρώτη στον οίκο ανοχής και τις δύο που ακολούθησαν, άλλες εννέα, δηλαδή συνολικά 12…» (NAFTEMPORIKI.GR Τρίτη, 1 Μαϊου 2012).

Η άθλια ελληνική κοινωνία που παραβλέπει τα πάντα, αρκεί να μην πάρει αποφάσεις και ανέχεται κάθε παρανομία και κάθε εγκληματική πράξη.

Μας προξενεί αφάνταστη θλίψη η όψη των γυναικών που εκδίδονταν (φωτογραφίες της Αστυνομίας).

Δυστυχώς οι πραγματικοί εγκληματίες προαγωγοί, νονοί της νύχτας και οι κάθε φύσεως προστάτες τους – συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, των μηχανισμών της Πρόνοιας και των δημοτικών «αρχόντων» - αμφιβάλουμε αν θα διωχθούν και θα κρύβονται, γιατί βάσει των άθλιων νόμων, μόνον οι παράνομοι και οι εγκληματίες έχουν δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου