Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Σαμαράς: «Προσδοκώ αλλαγές στη διοίκηση» …

«… Την πρόθεσή του να αναλάβει προσωπικά την παρακολούθηση της διοικητικής μεταρρύθμισης και την αξιολόγηση της δημόσιας διοίκησης εξέφρασε ο πρωθυπουργός σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους, μετά τη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Είπε ακόμη ότι στόχος είναι να υπάρξουν αποτελέσματα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, στην εξοικονόμηση πόρων και στην πάταξη της γραφειοκρατίας.

Εντός των προσεχών ημερών, ο κ. Σαμαράς θα αποστείλει επιστολή σε όλα τα υπουργεία, στην οποία θα τονίζει τη σημασία της διοικητικής μεταρρύθμισης, για την οικονομία, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες και θα ζητά από τους υπουργούς να επιταχύνουν τις διαδικασίες…» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 13 Iουλίου 2012).
Με προσδοκίες δεν κυβερνώνται οι χώρες !
ς που ήρθε στο μυαλό το γνωστό τραγουδάκι «όλο θα και θα, πάψε βρε παραμυθά».

Προφανώς δεν υπάρχει πρόγραμμα και πορευόμαστε όπως και παλιότερα με το γνωστό και αναντικατάστατο «θα δούμε τι θα κάνουμε».

Σας έχουμε ξαναγράψει κ. Σαμαρά, αλλά και εσείς μας αγνοείτε όπως όλοι οι προκάτοχοί σας.

Μπορείτε να εξαγγείλετε κάτι ουσιαστικό και συγκεκριμένο; Αν ναι τότε θα υπάρχει κάποια ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου