Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Θαυμάστε τους …

Ιδού το παραλήρημα παραλόγων ελλήνων:
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ ως τη βασική υπεύθυνη για την εισβολή των ΜΑΤ στη Χαλυβουργία Ελλάδος, μετά από εισαγγελική εντολή. Καταγγέλλει τη χρήση χημικών, τους ξυλοδαρμούς και τις συλλήψεις απεργών, προκειμένου να προστατευτεί ο απεργοσπαστικός μηχανισμός του Μάνεση», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, όπου επισημαίνεται ότι «επιβεβαιώνεται και πάλι ότι αυτό το κράτος, οι καπιταλιστές και οι κυβερνήσεις τους είναι ενωμένοι ενάντια στους εργάτες, τα άλλα λαϊκά στρώματα, τη λαϊκή οικογένεια που αγωνίζεται απεγνωσμένα να τα βγάλει πέρα».(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 20 Iουλίου 2012).

Οι άνθρωποι αυτοί αντί να είναι ευγνώμονες στους καπιταλιστές που τους δίνουν εργασία και δεν είναι ανάμεσα στους 1.200.000 ανέργους, ούτε στα κολχόζ και στα γκούλαχ, κυκλοφορούν παντού ελεύθεροι και απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματα της δημοκρατίας, λοιδορούν συστηματικά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά και αναλαμβάνουν ευθύνες για να λειτουργήσουν επιχειρήσεις 

Αίσχος. Ντροπή για την εγκληματική και χωρίς συνέπειες λογική τους και τη  βλασφημία προς το ψωμί που τρώνε.

Οι άθλιοι του ΚουΚουΕ, αν έχουν τα κότσια και ίχνος φιλότιμου ας κάνουν τη δική τους Χαλυβουργική και ας προσλάβουν τους «εργαζόμενους» κουμουνιστές, συστηματικούς παραβάτες του Νόμου και . με τους όρους που αυτοί γουστάρουν.

Κα Αλέκα μας σας ακολουθεί το 4,5% του Ελληνικού λαού. Αφήστε τα παχιά λόγια και ασχοληθείτε επί τέλους με την κουζίνα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου