Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Αίτημα Τσοχατζόπουλου να κληθούν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ ...

«… Την εξέταση μελών του ΚΥΣΕΑ κατά τα έτη 1998-1999 καθώς και αξιωματούχων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας της ίδιας περιόδου ζητούν από τον αρμόδιο ανακριτή με επείγουσα αίτησή τους οι συνήγοροι του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Όπως αναφέρουν οι εξέταση των εν λόγω προσώπων κρίνεται στην παρούσα φάση της ανάκρισης εντελώς απαραίτητη, αφού «μετείχαν ή προετοίμασαν τη λήψη των υπό εξέταση ομοφώνων αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ για προμήθεια των τεσσάρων υποβρυχίων “214” για τις ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού…».(NAFTEMPORIKI.GR Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012).

Μα προφανώς ο κ. Άκης και οι συνήγοροί τους μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Ο κ. Άκης διώκεται για μίζες και όχι για τις αποφάσεις προμήθειας εξοπλισμού.

Ο λαλίστατος και επιστημονικά άψογος Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, θα πρέπει να λάβει αμέσως θέση για τις ενέργειες των συνηγόρων υπερασπίσεως και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λέμε εμείς οι αφελείς πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου