Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Μια πολύ, μα πάρα πολύ περίεργη είδηση ….

«… Η φύλαξη - συντήρηση των υποβρυχίων που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά καθώς επίσης η αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία, τέθηκαν επί τάπητος στη διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΟΙΚ παρουσία των προέδρων της ΓΣΕΕ και του σωματείου «Τρίαινα».
Υποβρύχιο στον Σκαραμαγκά, προς φύλαξη ...
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, στη σύσκεψη αποφασίστηκε το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα να συνδράμουν στη φύλαξη των υποβρυχίων, τα οποία -όπως τονίζεται- αποτελούν περιουσία του ελληνικού λαού ύψους 2,3 δισ. ευρώ. Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι «εξέφρασαν τη βούληση και την αποφασιστικότητά τους για την άμεση και διαρκή συντήρηση των υποβρυχίων». (NAFTEMPORIKI.GR Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012).

Μήπως κύριοι, έχει αρχίσει ήδη η δολιοφθορά, οι βανδαλισμοί και οι κλοπές από τα υποβρύχια και επί τέλους κινητοποιηθήκατε; Ερώτημα βέβαια παραμένει αν είναι τα πράγματα όπως διαφαίνονται, αν οι αποφάσεις είναι δικές σας ή έχουν και αυτές επιβληθεί από έξω.

Φυσικά δεν περιμένουμε απάντηση ούτε και διάψευση. Αυτά άλλωστε ποτέ δεν λέγονται. Μόνον πληρώνονται και οι ένοχοι ποτέ δεν πληρώνουν για τα εγκλήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου