Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ξηλώστε τους όλους …

«… Την οργή τους δεν μπορούσαν να κρύψουν χθες αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μετά την είδηση της «εξόδου» από τις φυλακές της Λάρισας του 50χρονου ισοβίτη Μιχάλη Μακρυγιάννη. Ενώ ο 50χρονος εκτίει ποινή τετράκις ισόβια για πέντε φόνους, τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, ένοπλες ληστείες και πλήθος ακόμα παράνομων πράξεων, η τριμελής επιτροπή που αποφασίζει για τις άδειες των κρατουμένων -μεταξύ των οποίων και ένας εισαγγελικός λειτουργός- έδωσε πενθήμερη άδεια στον βαρυποινίτη, από την οποία ο ίδιος δεν επέστρεψε ποτέ. Στο ενεργητικό του υπάρχουν και δύο αποδράσεις. Τον Αύγουστο του 2006, ο Μακρυγιάννης είχε παραβιάσει ξανά άδεια που του δόθηκε και δεν επέστρεψε στις φυλακές Αλικαρνασσού. Συνελήφθη ένα χρόνο αργότερα σε αστυνομική ενέδρα μαζί με άλλους συνεργούς του, ενώ ετοιμαζόταν να κάνει ληστεία σε τράπεζα. Η σύλληψή του είχε θεωρηθεί τεράστια επιτυχία για την Αστυνομία…» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 21 Αυγούστου 2012).

Δεν αξίζει κανείς τους το μεροκάματο.

Αν ναι. Και να αποζημιώσουν το δημόσιοι για τις δαπάνες επανασύλληψης του «καλού» εγκληματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου