Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

«Αντισυνταγματικές» περαιτέρω μειώσεις των αποδοχών τους λένε οι δικαστικοί …


«… Η περαιτέρω μείωση των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών αντίκειται στο Σύνταγμα και θα προκαλέσει δυσλειτουργίες στην ποιοτική απονομή της Δικαιοσύνης, τονίζουν σε σημερινή ανακοίνωσή τους οι Δικαστικές Ενώσεις. Δηλώνουν, παράλληλα, ότι θα αποτρέψουν με κάθε νόμιμο τρόπο την υποβάθμιση τόσο των λειτουργών όσο και της απονομής Δικαιοσύνης, ζητούν εκ νέου συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους άλλους δύο αρχηγούς των κομμάτων της κυβέρνησης για να αναπτύξουν και πάλι τις θέσεις τους και ενημερώνουν ότι αποφασίστηκε συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των Ενώσεων για να προσδιοριστεί η περαιτέρω στάση του κλάδου.

«Η οποιαδήποτε περαιτέρω μείωση των αποδοχών μας, η οποία καταλήγει σε συνολική περικοπή ποσοστού άνω του 50%, αντίκειται στο Σύνταγμα, διότι οι αποδοχές των Δικαστικών Λειτουργών παύουν να είναι ανάλογες με το Λειτούργημά τους και δεν εξασφαλίζουν την αξιοπρεπή διαβίωσή τους, κυρίως στον πρώτο και δεύτερο βαθμό» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. Τονίζεται ότι, παρά τη Συνταγματική Προστασία, «οι αποδοχές μας έχουν, μέχρι σήμερα, μειωθεί, σε ποσοστό 40%, χωρίς να συνυπολογίζεται η επ’ αόριστον αναστολή των μισθολογικών προαγωγών (ωριμάνσεων), και χορήγησης του χρονοεπιδόματος».
.
«Δηλώνουμε ότι, δεν είμαστε διατεθειμένοι να αποδεχθούμε ούτε την υποβάθμιση των Δικαστικών Λειτουργών, ούτε και την υποβάθμιση της ποιοτικής απονομής της Δικαιοσύνης, τα οποία θα αποτρέψουμε με κάθε νόμιμο τρόπο. Αποφασίσθηκε ήδη συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των Δικαστικών Ενώσεων, για να ληφθεί απόφαση από κοινού για την περαιτέρω στάση μας», καταλήγει η ανακοίνωση
.
Την ανακοίνωση υπογράφουν οι πρόεδροι της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Συμβουλίου της Επικρατείας, της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου και της Ένωσης Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δημοσίευση : 29 Aυγούστου 2012).

Εκτός από το γεγονός ότι οι κύριοι αυτοί δεν έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει στη χώρα επί 3 χρόνια, ούτε δικαιοσύνη απονέμουν ούτε συμπεριφέρονται ως αξιοπρεπείς και σοβαροί πολίτες.

Επί πλέον απειλούν, όπως κάνουν κάθε φορά οι άθλιοι συνδικαλιστές και οι οργανωμένοι στο ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ, το ΣΥΡΙΖΑ και τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις. 

Κακόμοιρη Ελλάς. Κακόμοιροι νομιμόφρονες Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου