Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Απορρίπτει ο Σ. Κεδίκογλου τα περί κομματοκρατίας στην ΕΡΤ …

«… Αρνήθηκε κατηγορηματικά ο Σίμος Κεδίκογλου τις αιτιάσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση στη Βουλή ότι παρατηρούνται «φαινόμενα χειραγώγησης, κομματοκρατίας και γενικευμένης απαξίωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ έσπευσε να επισημάνει ότι η ελευθερία των παρουσιαστών στην ΕΡΤ φθάνει σε σημείο ελευθεροστομίας, σε βαθμό που διατυπώνονται ακόμη και ανάρμοστα σχόλια σε βάρος του ίδιου προσωπικά, αλλά και της κυβέρνησης… (NAFTEMPORIKI.GR Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012).

Κοκορομαχίες εντυπώσεων.

Καλά θα κάνουν όλοι οι πολιτικοί πολέμαρχοι, να ασχοληθούν με την ποιότητα, τη κακοποίηση της Ελληνικής γλώσσας, τις αργομισθίες, τις υπέρογκες αμοιβές και παράλογες οικονομικά αναθέσεις εν καιρώ  κρίσεως, τους αερολόγους δημοσιογράφους, τους χωρίς αντικείμενο και τους μηδέποτε αξιολογούμενους και προστατευόμενους των πολιτικών «εργαζόμενους».

Με την ευκαιρία επανερχόμαστε στην πρότασή  μας για αξιολόγηση από τους πολίτες παραγωγών και εκπομπών (βλέπετε σχετικό σχόλιο του Μαρτίου 2012 http://simpleandclear.blogspot.gr/2012/03/blog-post_3848.html).

ΥΓ: Οι αρμόδιοι της ΕΡΤ με τους οποίους επικοινωνήσαμε δεν απαντούν, συνεχίζοντας την προσφιλή τους μέθοδο της περιφρόνησης στους πολίτες, οι οποίοι ως γνωστόν πληρώνουν τα μεροκάματά τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου