Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Περίπτωση Χατζηδάκη νο 2 …

Είδαμε και πάλι χθες την επίθεση εναντίον του Γερμανού πρόξενου στη Θεσσαλονίκη, σενάριο που ήταν σαφής αντιγραφή εκείνου που εκτυλίχτηκε πριν δύο περίπου χρόνια εναντίον του νυν υπουργού κ. Χατζηδάκη και παρ’ ολίγον να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο, που απεφεύχθη χάρις στην ψυχραιμία των Γερμανών.
διαδηλωτές εκσφενδονίζουν καφέδες και αυγά κατά του προξένου της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Χέσλερ - Ομπερμάγερ
Το δράμα είναι ότι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, μεταξύ των οποίων οι κκ. Στυλιανίδης (που ήταν και στα πέριξ και αν δεν κάνουμε λάθος και οργανωτής της προγραμματισμένης επίσκεψης και εκδήλωσης), Ρουπακιώτης, Δένδιας, τα παρόντα στελέχη της Αστυνομίας, οι κκ. εισαγγελείς, ο κ. Τέντες κ.α., κανείς δεν αντελήφθη τίποτε και καμιά διατάραξη της τάξεως ή/και εκτέλεση παρανόμων πράξεων που ήταν δυνατόν να έχουν και συνέπειες στην υγεία του κ. προξένου. Άλλωστε το μένος των φυσικών αυτουργών ήταν εμφανές.

Ευτυχώς που βιντεοκάμερες διαφόρων κατέγραψαν αψευδώς τα γεγονότα.

Η δημοκρατία καταρρέει γιατί οι αρμόδιοι αποφασίζουν να μην εφαρμόζουν το νόμο. Και τα  εντεταλμένα όργανα πρέπει να λογοδοτήσουν για την επαγγελματική ανεπάρκεια, την επιλεκτική εφαρμογή των νόμων και τη βάσει τον νόμων, συστηματική παράβαση καθήκοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου