Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Οι υπολογιστές νίκησαν κατά κράτος τους αριστερούς τραμπούκους φοιτητές και καθηγητές …

«… Με μία ώρα παράταση ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική ψηφοφορία στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την ανάδειξη των οχτώ εσωτερικών μελών του Συμβουλίου διοίκησης.

Η ηλεκτρονική κάλπη έκλεισε στις 16.00 αντί στις 15.00, που είχε οριστεί αρχικά από την εφορευτική επιτροπή, μετά από αίτημα ψηφοφόρων και λαμβάνοντας υπόψη την μεγάλη κινητικότητα στο ηλεκτρονικό σύστημα από τους ψηφοφόρους που συμμετείχαν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Συμμετείχε ποσοστό μεγαλύτερο του 75% του εκλογικού σώματος (1.580 από περίπου 2.000 μέλη ΔΕΠ)…» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 1η Νοεμβρίου 2012).

Αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουν η κυβέρνηση, η δικαστική εξουσία, η αστυνομία και όλες οι αρχές αυτού του δύσμοιρου τόπου το πέτυχαν τελικά, ανέξοδα, αναίμακτα, εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά, με ευγένεια, χωρίς καθυστερήσεις, ουρές, στριμωξίδι, φωνές, κούραση, κλπ., κλπ., οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Τους αξίζουν εύσημα και όλες οι ευχές των νομιμοφρόνων Ελλήνων.

Πάντα τέτοια και πάντα επιτυχίες.

ΥΓ: Η εξέλιξη αυτή αποτελεί και δικαίωση των λεγομένων στην προμετωπίδα του Ημερολογίου «Απλά και Κατανοητά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου