Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Παρατείνουν τις κινητοποιήσεις οι εισαγγελείς …

«…Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΄Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, αντιδρώντας στα προωθούμενα μέτρα για περικοπή των αποδοχών των μελών της …
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης «καταγγέλλει την ανυποχώρητη στάση της κυβέρνησης και την επιμονή της για τη θεσμική μας απαξίωση και διαβεβαιώνει την ελληνική κοινωνία ότι δεν θα καμφθεί το φρόνημα των Ελλήνων Εισαγγελέων από τη στάση της αυτή, αλλά θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για την πάταξη της κάθε μορφής εγκληματικότητας, που αφορά την οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας» (NAFTEMPORIKI.GR Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012).

Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι οι κκ. εισαγγελείς θα κάνουν αυτό που ακριβώς λένε παραπάνω. Ακριβώς όπως το κάνουν μέχρι σήμερα και απολαμβάνουμε μια χώρα υπόδειγμα σε όλη την Ευρώπη, αφού κατέχουμε τους χαμηλότερους δείκτες εγκληματικότητας στον πλανήτη.

Εύγε κύριοι, συνεχίστε μέχρι τελικής πτώσεως της χώρας και της νομιμότητας.

Αφερίμ (μήπως γίνει περισσότερο κατανοητό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου