Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Αποθήκη με προϊόντα - «μαϊμού» στην Ομόνοια, δύο συλλήψεις …

«… Υπόγεια αποθήκη και κατάστημα με πολύ μεγάλο αριθμό προϊόντων παρεμπορίου εντοπίστηκαν το πρωί, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», στη διασταύρωση των οδών Αναξαγόρα και Γερανίου στην Ομόνοια.

Συνελήφθησαν ένας Ελληνας και ένας αλλοδαπός (ιδιοκτητης αποθήκης και οδηγός νταλίκας), ενώ στην αποθήκη και το κατάστημα υπολογίζεται ότι υπάρχουν συνολικά 50 έως 60 χιλιάδες γυαλιά ηλίου - απομιμήσεις γνωστών εταιρειών, αξεσουάρ κινητών και διάφορα ηλεκτρονικά είδη γνωστών εταιρειών…» (NAFTEMPORIKI.GR Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012).

Μας κάνει εντύπωση το ότι κανείς δεν αντιλαμβάνεται τίποτε για το πώς δημιουργούνται οι αποθήκες, γιατί μπαινοβγαίνουν πολλοί και διάφοροι, και πολλά άλλα ερωτήματα που εδώ και δεκαετίες αιωρούνται αλλά δεν απαντά κανείς. Προφανώς για να προστατευτούν τα κυκλώματα κι οι προστάτες τους.

Ας είναι καλά η τύχη, οι μεταξύ των λαθεμπόρων καυγάδες και καρφώματα και η ανάγκη παρουσίασης κάποιων «επιτυχιών» για την εκτόνωση του πόπολου.

Η ανάπτυξη στο μεγαλείο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου