Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

«Φακέλωμα» και εμπορία εκατομμυρίων προσωπικών δεδομένων …

«… Πάνω από 67 εκατομμύρια εγγραφές και καταχωρήσεις δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εντόπισε η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε εταιρεία που βρίσκεται στην περιοχή της Δάφνης.

Οι εγγραφές ήταν καταχωρημένες σε ψηφιακή βάση δεδομένων σε τρεις server οι οποίοι κατασχέθηκαν. Πρόκειται για προσωπικά δεδομένα φυσικών και νομικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις κατοικίας, στοιχεία οχημάτων και ιδιοκτητών, αριθμοί τηλεφώνων, φορολογικά στοιχεία κ.ά. τα οποία η εταιρεία συγκέντρωνε, επεξεργαζόταν και στη συνέχεια διέθετε έναντι αμοιβής.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 59χρονος γενικός διευθυντής της εταιρείας, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα, ο 31χρονος πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος και ο 35χρονος υπεύθυνος Πληροφορικής.

Σε βάρος των τριών σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παραβίαση των νομικών διατάξεων περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Ο 59χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν επιπλέον καταδικαστικές αποφάσεις για φορολογικές παραβάσεις, οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών…» (NAFTEMPORIKI.GR Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013).

Να μας εξηγήσουν οι αρμόδιοι την προέλευση των στοιχείων και τι έκαναν με τα στοιχεία αυτά οι εκλεκτοί συμπολίτες μας.

Φαίνεται ότι το όλο σύστημα είναι τρύπιο και πολύς κόσμος θησαυρίζει από τις μελίρρυτες πηγές, που οι αρμόδιοι κέρβεροι της δημοκρατίας μας «αγνοούν» ή δεν ξέρουν τίποτε ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Απορίας άξιο είναι πως αυτό το κράτος υφίσταται ακόμα. Ίσως χάρις στη φιλοπατρία των παρανόμων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου