Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Τα αυτοκίνητα η αιτία της καταστροφής της ελληνικής υπαίθρου …

Δείτε γύρω σας και θα καταλάβετε. Δείτε για παράδειγμα που έχουν σκαρφαλώσει τα σπίτια. Σε δάση, σε ρέματα, σε όρη, σε βουνά, σε λιβάδια, σε απρόσιτα με τα πόδια, ακόμα και με συγκοινωνία μέρη, σε μέρη χωρίς καμιά άλλη υποδομή, αλλά και σε παραλίες και σε κάθε είδους ακατάλληλα εδάφη.

Στις πολιτισμένες χώρες οι πολίτες χτίζουν εντός σχεδίου, χωρίς να παρανομούν, και αφού πρώτα έχουν δημιουργηθεί οι απαραίτητες υποδομές.

Νομίζουμε ότι αξίζει τον κόπο να συζητήσουμε την πρότασή/υπόθεσή μας.

Το ζητούμενο δεν είναι να αποδειχτεί αν έχουμε δίκαιο ή όχι, αλλά για να διαμορφώσουμε στρατηγικές επίλυσης των προβλημάτων που έχουν ανακύψει και να συμφωνήσουμε σε προγράμματα που θα κάνουν τη ζωή όλων μας καλύτερη, περισσότερο ευχάριστη, αλλά δεν θα επιβαρύνεται και ο κρατικός προϋπολογισμός.

Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκαιο, χάρις στο αυτοκίνητο επέζησαν κυριολεκτικώς και  πολλές μικρές και άσημες, αλλά παρόλα αυτά πατρίδες και μπόρεσαν πολλοί άνθρωποι να μείνουν στις ταπεινές ή με κρυφές χάρες και ελκυστικές, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, εστίες.

Αναμένουμε τις δικές σας προτάσεις και επιχειρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου